Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Футбол / май 27, 2022

Големият ден за Ботев Пловдив е утре.

Утре (Събота) от 18:30 Ботев посреща в Коматево коравия тим на Берое в битка не само за Тракия ,но и за Лига на Конференциите . Треньора на Канарчетата Валентич съхрани повечето си титуляри в мача срещу Славия ,и по този начин Утре Ботев Пловдив ще излезне с най-доброто с което разполага. През утрешния ден пред Ботев се открива една невероятна възможност която не се е случвало от много години насам, след като спечелиха бронзовите медали в първенството ,то сега Канарчетата имат великолепната възможност и да се класират за Лига на Конференциите . Азурдин Валентич няма проблеми със своя състав и утре ще може да излезе с най доброто което разполага, от своя страна Старозагорци се представиха в родното първенство доста посредствено като Хубчев така и не успя да напипа вярната посока . Едно обаче е сигурно . Утре на Коматево се задава една епична битка и със сигурност моментното състояние и на двата отбора едвали ще бъде от голямо значение .

Базата на Канарчетата утре ще ври и кипи ,като билетите за мача бяха изкупени буквално за минути . Очаква се Берое на бъде подкрепен от свои 200 фена които ще подкрепят до край своите любимци. Утре след 20: часа Ботев Пловдив може да постигне един огромен успех. Напред Канари .

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.