Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Водещи футболни новини / септември 14, 2023

Данаил Бачков пред F24: В Шок съм! Не съм очаквал да бъда уволнен, незаслужено и неочаквано е за мен

Вече бившият треньор на Спартак (Пловдив) Данаил Бачков обяви пред Football24.bg, че е в шок от решението на ръководството на клуба да го уволни.

Това се случва след дълга победна серия и след една единствена загуба от Марица, но с 0:5 за Купата на България в последния мач.

Под негово ръководство тимът изгради боеспособен отбор, който показа през първите кръгове на новия сезон, че може да се бори за място в професионалния футбол.

Още по-болезнено за Бачков е, че той е кадър на този отбор и е юноша именно на Спартак.

“В шок съм! Неочаквано, незаслужено. Като такова определям решението на ръководството. Наистина не очаквах, че нещо подобно ще се случи. Явно просто наистина треньорската професия у нас не е защитена. Поех отбора от селските групи и сега сме на върха в нашата група, бием всеки мач. Просто си стоя вкъщи и се опитам да осмисля какво се случва. Най-лошото е, че имах оферта, която отказах, за да помогна на родния ми клуб, но очевидно това не се оценява”, обяви Бачков пред Football24.bg.

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.