Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Водещи футболни новини / август 15, 2023

2 in 1 в Ботев Пловдив

✍🏼 Ботев (Пловдив) осъществи трансферен удар. „Канарчетата“ подсилиха нападателната си мощ с Ивелин Попов.

Опитният футболист парафира договор с „жълто-черните“ и още днес ще направи първата си тренировка под ръководството на Станислав Генчев.

Ивелин Попов е роден на 26 октомври 1987 година в София. Един от най-добрите български футболисти за последното десетилетие е преминал през редица отбори в родината ни и в чужбина.

Извън граница офанзивният футболист е играл за отборите на Газиантепспор, Кубан, Спартак (Москва), Рубин (Казан), Ростов и Сочи.

В България е носил екипите на Литекс и Левски, като за последно бе част от „сините“ от София. Ивелин Попов е 3-кратен носител на най-престижното индивидуално отличие – Футболист №1 на България за 2015, 2016 и 2017 година.

Ивелин Попов има 90 мача Националния отбор на България, от които в 54 е извеждал „лъвовете“ с капитанската лента. За „трикольорите“ е реализирал 18 попадения.

В кариерата си е печелил два пъти шампионската титла на България, два пъти Купата на България и един път Суперкупата на България. Извън граница е печелил титлата в Русия и Суперкупата на Русия със Спартак (Москва).

Алексей Киричек е новият изпълнителен директор на Ботев

Имаме удоволствието да съобщим за назначаването на Алексей Киричек за новия изпълнителен директор (CEO) на Ботев Пловдив.

Лоялен член на нашия екип и неразделна част от Ботев вече повече от година, Алексей Киричек към момента изпълнява функциите на търговски и маркетинг директор. Предишният му опит също така включва продължителен и успешен период като част от ръководството на един от водещите клубове в Русия.

През цялата си кариера Киричек има доказан успех в създаването на индивидуални стратегии за навлизане на пазара, управление на бизнес взаимоотношения, изграждане на доверие и установяване на незабавна връзка с потенциални клиенти. Репутацията на Алексей се гради на създаването и прилагането на необходимите стратегии за бизнес развитие за постигане на високи цели.

Тъй като има задълбочен поглед върху вътрешната структура и процесите в нашия клуб, особено в търговския и маркетинговия сектор, тази нова роля е естествено продължение на неговата кариера в рамките на Ботев Пловдив.

Пожелаваме успех на Алексей и с нетърпение очакваме да станем свидетели на значителни резултати на нашия клуб под негово ръководство. Това е трудна и изпълнена с отговорности позиция, особено в клуб с толкова голяма история и огромна фенска база като Ботев Пловдив.

Клубът вярва, че това е правилният избор в този труден за нас период.

💬 Антон Зингаревич, мажоритарен собственик: “С назначаването на Алексей Киричек, Ботев Пловдив вече разполага, както с нов изпълнителен директор, така и със спортен директор, които да си сътрудничат с цел изграждане на дългосрочното стратегическо развитие на Ботев“.

💬 Алексей Киричек, изпълнителен директор на Ботев Пловдив: “Щастлив съм да вляза в ролята на изпълнителен директор на Ботев. Невероятният нов стадион и отдадените фенове осигуряват огромна основа за растеж. Оптимист съм, че с общите ни усилия можем да проправим пътя към устойчивото развитие на Ботев“.

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.