Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Водещи футболни новини / май 5, 2023

Преди Локомотив Пловдив Левски София

Вчера се проведе работна среща на базата в Бояна относно предстоящото домакинство на Левски, пишат от Локомотив (Пловдив) и допълват:

На нея присъстваха представител на ПФК Локомотив, в лицето на директорът по сигурността Росен Коруев, БФС, Главна дирекция “Национална полиция” и ПФК Левски. На работната среща бе взето решение двубоят да се проведе на “Лаута”! Ръководството на клуба държеше мача да се играе на стадион “Локомотив”!

Щастливи сме, че ще играем у дома пред верните ни фенове!

Гостуващите привърженици ще получат част от Сектор А на централната трибуна, това се налага заради строежа на другите трибуни на ст. Локомотив. Надяваме се, че за пореден път ОД на МВР Пловдив ще се справи с организацията по провеждането на срещата, допълнително затруднена от строителните дейности на стадиона.

Желаем да благодарим на Главна дирекция “Национална полиция”, ОД на МВР Пловдив и БФС!

Благодарим на хората, които защитаваха до последно интересите на “черно-бялата” публика и вярваме, че усилията ни няма да бъдат напразни и трибуна “Бесика” ще бъде отново 12-тия играч на любимия ни тим!

Очакваме ви в понеделник (08.05) от 17:45 на “Лаута”!

Цени на билетите за всички сектори – 20 лв.

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.