феновете на Спартак Пловдив. Какво се случва със Стадиона ни? – Пловдив Спорт

Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Водещи футболни новини / март 17, 2023

феновете на Спартак Пловдив. Какво се случва със Стадиона ни?

Привърженици на Спартак (Пловдив) са обезпокоени от това, което се случва със стадион „Тодор Диев“, видя Plovdivsport.info „Синьо-белите“ фенове използваха официалната си страница във Фейсбук, за да призоват ръководството да разясни ситуацията със съоръжението.

„Какво става със стадиона? Нали толкова се шумеше, че докато трае новото решение след развалянето на концесията, работата по него няма да спира! То не бяха обещания от ръководството, а всичко си стои в забрава. Някой да излезе и да обясни на хората каква е ситуацията със стадион „Тодор Диев“, написаха феновете на Спартак.

Plovdivsport.info припомня на своите читатели, че за последно от футболния клуб са коментирали официално стадион „Тодор Диев“ на 2 август 2022 година. Тогава по искаме именно на ПФК Спартак общинският съвет прекрати концесията на стадиона с 41 гласа „за“, 0 „против“ и четирима „въздаржали се“. 

Тогава от футболния клуб обявиха следното:

Така можем да стартираме новата процедура, която е много по-кратка и ще бъде направена в кратък период от време, за да можем да продължим изграждането на стадиона. Строителните дейности няма да бъдат спирани, докато траят процедурите.

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.