Честит рожден ден Ботев Пловдив – Пловдив Спорт

Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Водещи футболни новини / март 11, 2023

Честит рожден ден Ботев Пловдив

111 години Красота!

111 години Вяра!

111 години Борба!

111 години страст, която не познава граници!

111 години величие и достойнство!

111 години радост и сълзи, облечени в жълто-черна любов!

Или просто: 111 години „Ботев“ (Пловдив)!

„Да бъдеш щастлив не означава да имаш идеален живот. Означава да си влюбен в живота, въпреки всички предизвикателства, загуби и разочарования. Означава да не бъдеш жертва на проблемите си, а да се превърнеш в автор на житейската си история.

„Ботев“ не е просто отбор. „Ботев“ е начин на живот. „Ботев“ е мисълта, с която се будим и заспиваме. „Ботев“ са всичките ни приятели, с които споделяме емоциите си – тези, с които дерем гърлото си на мач и заедно допринасяме за величествения глас на Трибуна Изток, който нерядко е огласявал града ни. Това са хората, с които празнуваме победата или споделяме мъката – тези, сред които не се притесняваме да пролеем сълзи от радост или тъга.

„Ботев“ е дните преди мач, денят на мача, вечерта след мача и така до следващия. „Ботев“ е над всеки един от нас поотделно, но всички ние заедено правим „Ботев“ (Пловдив) такъв, какъвто е.

„Ботев“ е ценност, която ни учи да създаваме, а не да рушим; да обичаме, а не да мразим; по свой собствен Красив начин да Вярваме в това, за което се Борим. Това е завоевание, а не дело на случайността, и докато всяко едно „жълто-черно“ сърце бие, ние ще сме силни, защото любовта на хората прави дин отбор велик, а нашата любов към „Ботев“ никога не ще умре!“

Честит рожден ден, мой „Ботев“!

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.