Ето къде ще бъде секторът за гостуващи фенове на „Лаута“ – Пловдив Спорт

Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Водещи футболни новини / януари 28, 2023

Ето къде ще бъде секторът за гостуващи фенове на „Лаута“

Секторът за гостуващите фенове на стадион „Локомотив“ в Пловдив ще бъде временно обособен на Централната трибуна. Това заяви кметът на район „Южен“ в Пловдив Костадин Язов, който отговаря за строителството на съоръжението.

Кметът на район „Южен“ коментира и възможността феновете на Локомотив Пловдив да могат да използват трибуна „Бесика“ за първия официален мач на тима за новата година, който е срещу Ботев Враца на 12 февруари.

„Вероятно феновете ще бъдат пуснати на „Бесика“ за двубоя с Ботев Враца, защото просто няма къде другаде да бъдат настанени. Централната трибуна няма да може да събере всички привърженици, но нека да изчакаме, тъй като има две седмици до първия двубой“, каза още той, цитиран от „Мач Телеграф“. Язов разясни и за напредъка по строителството на Южната трибуна, като заяви, че в долната й част вече са изпълнени всички зидове, сложена е дограма, прекарани са и тръбите за водоснабдяването. В близките дни ще започне и правенето на електрическата инсталация.

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.