Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Разни / ноември 19, 2022

Една нефутболна, но красива история с добър край!

Една нефутболна, но красива история с добър край!

Малкият Сашко е намерен! 👏

Защото „Съединението прави силата“. Защото едва ли някъде другаде по света хиляди хора ще зарежат работата си, семействата си. Те ще се лишат от съня си, силите си, за да бъдат съпричастни с една трагедия.

Та къде в света млади и стари ще грабнат мотори, джипове, палатки, фенери и всичко необходимо, ще пропътуват стотици километри, за да намерят едно изгубено невинно създание?

Къде другаде хиляди доброволци ще са далеч от дома, за да изринат калта и подарят лъч надежда за пострадалите от наводненията в Карловско? В инциативата се включихме както ние, така и нашите последователи.

Нима друг народ ежегодно ще събира десетки милиони левове в подкрепа на хора в неравностойно положение, защото държавата е майка за едни, а мащеха за други?

Едва ли съществува друг отговор, освен България. Защото колкото и да ни мачкат и потъпкват, българският дух не несравним. Затова този велик народ е оцелял 1300 години и въпреки всичко, никога няма да умре.

Изказваме истински благодарности на всички българи, взели участие в една трогателна, но успешна мисия. Честито и на семейството на малкия Сашко! 🇧🇬❤

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.