Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Водещи футболни новини / октомври 8, 2022

Смешника в “ Синьо“ Тренчев подари победа на Левски София

Днес plovdivsport.info няма да публикуваме резюме от днешния мача с Левски София тъй като един взимащ за себе си добър рефер през целия мач с действията си доказа, че футболистите на Канарчетата няма как да вземат победата или равен в София .

Господина в „Синьо “ тотално се самозабрави и без грам срам покажа своите пристрастия пред цяла България и непозвили на Ботев Пловдив да вземе нещо от мача с Левски.

Най скандално обаче се оказа отменения напълно редовен гол на Канарчетата след като самият Тренчев изгледа ВАР и незнайно защо реши ,че е имало фал при гола на Минков .

Да ясно е защо само той го видя и ние от plovdivsport.info за първи път взимаме лично отношение по подобен повод ,защото мислим ,че не е това начина да се бутат определени отбори напред, гнусно е ,срамно е ,защото днес бяха Ботев Пловдив, утре може да са Локомотив Пловдив, Берое ,Черно Море и т.н.

Докато тези неща се случват в България футбол той е напълно обречен и няма как да вървим нагоре ,да имаме силно първенство, силен Български Национален отбор .

Plovdivsport.info призовава господата от БФС да напуснат незабавно за да може Българския футбол да има шанса да започне да гледа нагоре и всички Български отбор да бъдат равни на зеления килим . Господина в „Синьо“ Тренчев вие срам имате ли ,съвет имате ли ? Българския футбол днес тотално умря . Да живее Левски София ,ЦСКА-София, Лудогорец .

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.