Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Футбол / май 27, 2021

Вандер Виера. Искам да приключа кариерата си в Ботев Пловдив.

Бившият сърцат и голям любимец на жълто черните фенове заяви, че би искал да сложи край на своята кариера като футболист на Ботев .Ето какво сподели Вандер.

„България е специална страна за мен. Страната отвори вратите си за мен в най-трудния момент от кариерата ми. От Ботев Пловдив ми предложиха тригодишен договор в най-деликатния момент“, коментира Виейра пред „Lance“.

„Помислих, че са луди. Не тренирах по това време и се възстановявах, имах проблеми с алкохолизма, депресия, беше ми изключително трудно. Наскоро бях опериран, не играх дълго време“, спомня си Вандер.

„Много съм благодарен на Ботев и ако Бог ми позволи да играя последните шест от месеца от кариерата ми отново в Ботев, ще бъда огромно удоволствие. Клубът отвори вратите си към мен в много тежък период от живота ми. Ботев Пловдив спаси кариерата ми. Дори днес продължават да ми се обаждат от клуба“, каза Вандер Виейра.

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.