Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Футбол / май 27, 2021

Вандер Виера. Искам да приключа кариерата си в Ботев Пловдив.

Бившият сърцат и голям любимец на жълто черните фенове заяви, че би искал да сложи край на своята кариера като футболист на Ботев .Ето какво сподели Вандер.

„България е специална страна за мен. Страната отвори вратите си за мен в най-трудния момент от кариерата ми. От Ботев Пловдив ми предложиха тригодишен договор в най-деликатния момент“, коментира Виейра пред „Lance“.

„Помислих, че са луди. Не тренирах по това време и се възстановявах, имах проблеми с алкохолизма, депресия, беше ми изключително трудно. Наскоро бях опериран, не играх дълго време“, спомня си Вандер.

„Много съм благодарен на Ботев и ако Бог ми позволи да играя последните шест от месеца от кариерата ми отново в Ботев, ще бъда огромно удоволствие. Клубът отвори вратите си към мен в много тежък период от живота ми. Ботев Пловдив спаси кариерата ми. Дори днес продължават да ми се обаждат от клуба“, каза Вандер Виейра.

Добавете вашия коментар