Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Футбол / май 16, 2021

Лудата Банда с кредит на доверие към Валентич и щаба му.

По рано днес представители на Лудата Банда посети тренировката на канарчетата. Фракцията имаше и кратък разговор с треньора на канарите .Ето какво написаха от фракцията . Plovdivsport.info публикува без редакторска намеса .

Днес представители на Лудата Банда, като група вечен коректив, символ на безрезервна и безкористна подкрепа към Ботев Пловдив, посетихме тренировката на представителния отбор с цел изказване на кредит на доверие към треньорския щаб и Даниел Серехидо. Действията ни са продиктувани от добрите впечатления след проведената през седмицата среща и поредните слухове за опити за тровене на обстановката в клуба. Смятаме, че единственият начин за развитието на Ботев Пловдив е да се работи професионално, с налагане на желязна дисциплина и прекъсване на порочните практики футболисти да си избират треньори и мачове в които да играят. Вярваме, че в трудния момент като привърженици е редно да се обединим и се концентрираме върху фенската част, затова призоваваме за подкрепа към отбора въпреки поднесените негативи. Играчи, треньори и ръководство са преходни – Ботев Пловдив е вечен!

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.