Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Футбол / юни 11, 2022

Ужасна Катастрофа претърпя Българския национален отбор на България в Грузия. Тодор Неделев откаран в Болница.

Тревожни новини за националния отбор по футбол дойдоха от Грузия. Автобусът с “лъвовете” е катастрофирал, като най-тежко пострадал е халфът Тодор Неделев, който е настанен в болница. Нашите са в страната за двубой от Лигата на нациите, който ще се проведе в неделя.

Инцидентът се е случил на път от аерогарата към хотела на трикольорите. Националите са били разделени в два автобуса според изискванията на УЕФА. 

Двата автобуса са се движели един зад друг с висока скорост. Шофьорът на първият автобус рязко е набил спирачки, заради внезапно спряла кола. 

Това води до удар на втория автобус в първия. Ударът е толкова силен, че халфът Тодор Неделев е поразен жестоко и е бил целият в кръв от стъклата, които са го посипали.

Сблъсъкът е разтресъл жестоко возещите се около Неделев национали, но те са се отървали само с уплах. Местната полицията започна разследване на инцидента.


„Единият рейс е спрял, другият го е блъснал. Само Тошко Неделев е пострадал, закараха го в болница. Стъклата са счупени, наранили са го. Доктора на отбора е с него в болницата. Ще се погрижат за него“, сподели членът на Изпълкома на БФСВеселин Балевски минути след ужасния инцидент.

Първоначалната информация е, че халфът на Ботев (Пловдив) е контактен, но има порезни рани по лицето и ръцете. След инцидента играчите и треньорското ръководство са изчакали нови автобуси. Вицепрезидентът на БФС Михаил Касабов е информирал посолството на България в Тбилиси за инцидента. Водачите на делегацията са били с друг автобус.

Според информация на нашите колеги от plovdivderbi, Тошко Неделев в претърпял дву часова операция на главата ,като имал забити парчета стъкло по главата си . Според и информация Тошко ще липсва по терените близо 2 месеца. Екипа на plovdivsport.info пожелава много кураж и сили и моментално възстановяване на Тодор Неделев .

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.