Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close

Например: Total Sport Fitness & Squash

Фитнес / декември 22, 2017

Спортен клуб Тотал Спорт отваря врати през ноември 2003 г. и вече 17 години е част от водещите, модерно оборудвани спортни клубове в България. Клубът е разположен на обща площ от 3 200 кв.м. и предлага всичко необходимо за спорт и развлечение в свободното време. Тотал Спорт клуб е оборудван с професионални американски уреди Cybex Eagle с доказано най-добрата биомеханика в света, предлага услугите на сертифицирани инструктори, рехабилитатори, кинезитерапевти и диетолози. В клуба можете да избирате между Скуош, Фитнес, Йога, Пилатес, Пилатес-рехабилитация, Функционални и Кръгови тренировки, Body Fit, Workout Pro, TACFIT, Animal Flow, Body Shaping, Джиу Джицу, ECross Kids, Суинг и Латино танци.

Още от създаването си спортен клуб Тотал Спорт има за цел не само да предоставя разнообразни спортни услуги, но и да бъде място за различни културни събития, презентации и изложби, които го превръщат в част от социалния живот на града.