Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Водещи футболни новини / декември 23, 2023

Първо в Plovdivsport.info : Джовани скъса с Локо Пловдив

Един от водещите футболисти на Локомотив Пловдив Джовани е много вероятно да скъса договора си по вина на клуба, тъй като има неплатени заплати към него. Бразилецът не е получил последните си три възнаграждения, а след няколко дни ще станат три неплатени заплати.

Бразилецът и неговите представители вече са подготвили необходимите документи за разтрогването на договора по вина на Локомотив и това се очаква официално да стане факт в първите работни дни на 2024 година.

Само експресното изплащане на някои от задълженията към Джовани може да промени ситуацията с бразилеца, който се превърна в звездата на тима и е трансферна цел на водещите отбори в Първа лига.

Подобна на Джовани е съдбата и на още много от играчите на Локомотив Пловдив, които не са получавали възнагражденията си от два-три месеца.

В Локомотив Пловдив цари пълен хаос и няма никаква яснота относно старта на подготовката, въпреки че отборът вече публикува своята програма.

Не е изключено от първата тренировка на тима да липсват и други основни играчи на Локомотив Пловдив, а не само Джовани.

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.