Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Водещи футболни новини / юни 8, 2023

Павел Колев: Локо (Пд) има една от най-верните публики, ако не и най-вярната, която съм виждал

Новият изпълнителен директор на Локомотив (Пловдив) Павел Колев беше представен на пресконференция на “Лаута”. Бившият шеф в БФС и Левски заяви, че ще защитава интересите на “смърфовете” и обеща стремеж към абсолютна прозрачност.

„Друго е когато влезеш в кухнята. Сигурен съм, че има неща, с които не съм наясно. Ще ми трябва малко време да се запозная със спецификата на Локомотив. Не бягам обаче от отговорност. Мога да поема ангажимент за абсолютна публичност – това, което знам аз, ще го знае и публиката на Локомотив. Ще се опитаме клубът да работи по-максимално прозрачен начин и да изпълни основните си цели. Тук съм по покана на г-н Сотков и с одобрението на г-н Крушарски, ще се опитам да защитя максимално интересите на клуба, да развием това, което е постигнато – то не е малко. Видях отвън, че кипи усилен труд, сърцето на футболната икономика се изгражда в момента. Завърши ли се, за Локомотив ще настъпят много по-добри времена“, каза Павел Колев в Пловдив.

„Лесно е да се променя, когато нямаш представа къде си. Не се прави така според мен. Първо искам да се запозная с хората, след което трябва да чета доста, да се запозная в максимално кратък срок с документацията. Не съм се запознал още с никого от персонала, не съм си стиснал ръката с никого. След като се запозная с всички и изкоментирам какви очаквания имам аз, ще видим дали имаме общо бъдеще. Ще имаме нови хора в екипа най-вероятно. Идеята е администрацията да работи бързо.

Трябва да се погрижим клубът да започне да генерира повече приходи. Трябва да отворим нови хоризонти за приходите. Трябва да се приключи с това схващане, че всеки футболен собственик едва ли не трябва само да натиска бутона за изваждане на калкулатора. Локомотив има една от най-верните публики, ако не и най-вярната, която съм виждал. Трябва да изградим отлична комуникация с привържениците. Трябва да знаем кои са и къде са феновете на отбора, защото съм убеден, че има такива и в чужбина. И трябва, разбира се, да монетизираме тази любов. Клубът да се развива, това е естествен процес. 

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.