Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Футбол / май 15, 2023

Ангел Палийски отново в Ботев Пловдив?

Ангел Палийски, бившият изпълнителен директор на „Ботев“ (Пд) и бивш член на Съвета на директорите на клуба, се завръща на стадион „Христо Ботев“. Бизнесменът отново ще заема директорска позиция в клуба. Той е част от големите промени, които се задават при „жълто-черните“ след края на разочароващия сезон в Първа лига.

Палийски бе изпълнителен директор на „Ботев“ до есента на 2014 година, а по-късно бе представен като председател на Съвета на директорите, но подаде оставка през 2020 година по времето, когато „канарчетата“ бяха собственост на Георги Самуилов. Сега той ще работи с Антон Зингаревич, който поел управлението на „Ботев“ през 2021 година.

На „Колежа“ вече са решени на треньорска рокада. Бруно Балтазар ще бъде освободен след края на сезона, а мястото му ще заеме роден специалист, който вече се е разбрал с ръководството. Името му се пази в тайна, но в града усилено спрягат имената на Георги Дерменджиев, Станислав Генчев и дори Любослав Пенев, но последните двама все още имат договори с „Локомотив“ (София) и „Хебър“. Бившият селекционер има мисия да спаси тима от Пазарджик, но не е изключено след края на кампанията да си тръгне от клуба.

Информацията е от колегите от вестник Труд.

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.