Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Водещи футболни новини / април 4, 2023

Бижу: Един от най-модерните стадиони у нас обира точките

Подготовката за откриването на стадион „Христо Ботев“ тече с пълна сила, а модерното съоръжение на Ботев (Пловдив) определено обира точките. Вече почти всички седалки са поставени, а вчера започна монтирането им и в сектора за гости, каквито са европейските изисквания за категорията от УЕФА, за която ще кандидатства модерното съоръжение на Ботев (Пловдив). 

Работата върви със страхотни темпове и еуфория е обзела всички привърженици и хора, които работят в клуба. До дни всичко ще бъде завършено и ще останат само довършителни дейности по една от двете козирки.

През вчерашния ден повече от 200 привърженици са посетили новото бижу на „канарчетата“, след като собственикът на фирмата изпълнител – Илиян Филипов, е наредил да бъдат премахнати огражденията около „Христо Ботев“. По този начин феновете са имали възможност да посетят почти завършеното клубно съоръжение и да се снимат на него.

С пълна сила вървят и приготовленията за откриването на „Колежа“, а за феновете ще има много изненади.

До средата на април трябва да мине приемателната комисия за въвеждане в експлоатация и мачът между Ботев и Левски от 28-ия кръг на Еfbet Лига се очаква да се играе на бижуто на „канарчетата“.

Бившият директор в Ботев Ангел Палийски пък разпространи снимки в социалните мрежи и от ВИП-зоната

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.