Залагания на мачове. Старт за начинаещи – Пловдив Спорт

Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Онлайн залози, Разни / март 16, 2023

Залагания на мачове. Старт за начинаещи

Щом четете тази статия вероятно се интересувате от футбол и всичко свързано с футбола. Вероятно сте чували, за залагания на футбол и футболни мачове. Вероятно вече сте решили да направите първия си залог, но не знаете от къде да започнете.

В тази статия ние от plovdivsport.info ще опитаме по простичък начин да ви обясним как да залагате онлайн и как да действате стъпка по стъпка.

Първа стъпка е да изберете букмейкър:

Има доста онлайн сайтове за залагания. Нашия сайт работи в партньорство с BETANO, за това ще ви обясним как да се регистрирате и да играете там. А ако са ви необходими системи за залагания на футбол, или прогнози за различни мачове следете нашите новини и публикации.

Втора стъпка направете си регистрация.

Най – добре е да правите Футболните залози при лицензиран букмейкър. Може да изберете който и да е, но ние може да ви препоръчаме BETANO.

Кликнете върху банера отдолу. И следвайте стъпките за регистрация.

Можете да се регистрирате с профилите си във Facebook, Google или с имейл (Такава регистрация ви препоръчваме)

Ще трябва да въведете ЕГН. Съвсем естествено хазарът е само за пълнолетни.

Въведете адрес:

Въведете парола. Внимавайте! Тя трябва да съдържа 8 знака буква и цифра. Тук е моментът да въведете ваш промокод, ако имате такъв.

Ще получите код за активация на телефона и имейла. Те са за ваша сигурност.

След това е необходимо да направите депозит. За това ще ви трябва банкова карта – Revolut, Masterkard, Viza. Сумата, която депозирате ще ви бъде дадена като бонус. В сектор Спорт е до 300 лв.

3. Изберете система за залагания:

Може да залагате интуитивно, а може да залагате и по някоя система. Вижте тук наша авторска система за залагания на мачове. Ако пък сте експерт по футбол следете новините от Пловдив и района в нашата спортна секция.

Не залагайте повече отколкото можете да загубите.

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.