Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Водещи футболни новини / януари 26, 2023

Фенове на Локо: Спрете се, докато е време, за да не ви спрем ние!

Привържениците на Локомотив Пловдив, обединени в групата „Трибуна Бесика“, използваха официалната си страница във Фейсбук, за да изразят гневната си позиция срещу кмета на града Здравко Димитров.

Конкретният повод за тази реакция е намерението на Зико да предложи на Общинския съвет да гласува осигуряване на допълнителен ресурс за довършването на стадион „Христо Ботев“.

PLOVDIVSPORT.INFO публикува без редакторска намеса позицията на феновете на Локомотив:

Докога Община Пловдив ще бъде лична слуга на наглеците и шайката крадци от Сопотското сдружение?!

Докога Пловдив и неговите граждани ще плащат милиони от собствения си джоб, за да могат ПИМК и всичките накачени фирми на фенове на Ботев, да крадат безнаказано с благословията на общинските съветници в града ни?!

Не е ли крайно време да се спре с това безобразие?

Пловдив няма болници и хора умират ежедневно, Пловдив няма свестни пътища, Пловдив няма пари за реставриране на операта и редица други символи на града ни, Пловдив няма детски градини, но кметът не спира да харчи безконтролно държавни пари за частно дружество, не просто държавни, а нашите пари, изкарани с честен труд.

Същият този кмет, който е вманиачен единствено и само в довършването на този компрометиран обект, с форма на тоалетна чиния, превърнал се в най-голямата публична кражба в историята на Пловдив, а може би и в цяла България. Дори и за Колодрума не се откраднаха толкова пари, колкото за мегаломанския проект на шайката от самозабравили се фенчета, общинари, кметове и подобни наглеци.

Спрете се докато е време, за да не ви спрем ние!

One Comment
  • Роко януари 26, 2023 Отговор

    Ами като е така,да спират строежа и на двата стадиона,а парата да отива в София,за нов нац стадион!Алооо,прави се нещо за Пловдив,пък вие като сте отворени,намерете крадците!Споменават Сопот,а забравят Кюстендил!Ненормалници!

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.