Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Водещи футболни новини / януари 26, 2023

Бултрасите: Ще спечелим този мач! Време е да залеем улиците на Пловдив с жълто-черно море от хора

Вече има конкратна дата и час за протеста на привържениците на Ботев (Пд). Той е под надслов „100% Колежа“ и ще се проведе на 1 февруари от 18,00 часа на площад „Съединение“.

PLOVDIVSPORT.INFO публикува без редакторска намеса официалното съобщение на бултрасите:

Уважаеми Ботевисти,

Време е да залеем улиците на Пловдив с жълто-черно море от хора, които милеят за своя дом! Хора, които 10 години проявявахме търпение, изглеждащо сякаш неизчерпаемо. Хора, които не загубиха разсъдъка и вярата си в Ботевизма и за миг, но бяха лъгани и живяха във времена нелепи, в които крадци управляват слепи!

На 01. 02. 2023 г. (сряда – Трифон Зарезан) точно в 18:00 ч. се събираме на емблематичния за Пловдив площад „Съединение“! Няма човек, който да не вярва, че обединени от КПБП, сдружение ПФК Ботев, фондация „Жълто и черно“, Бултрас Файт Клуб и обединени фракции Бултрас, ще спечелим този мач!

Сигурни сме, че и след деня на Трифон Зарезан ще имаме поводи за празненства, защото когато сме заедно, сме по-силни от всичко! А когато празнува Ботев, всички други са на колене! Да излезем на улицата, която е нашето единствено оръжие срещу несправедливостта!

СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!

Сдружение КПБП

Сдружение ПФК Ботев

Фондация „Жълто и Черно“

Сдружение Бултрас Файт Клуб

Обединени фракции Бултрас

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.