Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Водещи футболни новини / януари 25, 2023

Феновете на Локо с остра реакция след „спонтанната“ театрална постановка под надслов „Кой ще ни даде пари“

Клубът на привържениците на Локомотив Пловдив излезе с официална позиция, в която настоя за провеждането на спешна среща с кмета на Пловдив Здравко Димитров. Желанието на феновете от „Лаута“ е да бъдат обсъдени сумите, необходими за довършването на стадион „Локомотив“. „Черно-белите“ привърженици коментираха и случващото се със строителството на стадион „Христо Ботев“ и проведената в неделя среща в хотел „Империал“, която според тях била „спонтанна“ театрална постановка под надслов „Кой ще ни даде пари“.

Plovdivsport.info публикува без редакторска намеса официалното съобщение от фенклуба на Локомотив Пловдив:

ПОКАНА ЗА ЛИЧНА СРЕЩА С КМЕТА НА ПЛОВДИВ ВЪВ ВРЪЗКА СЪС СТРОИТЕЛСТВОТО НА СТАДИОН ЛОКОМОТИВ

Клубът на привържениците на Локомотив Пловдив настоява за провеждането на спешна среща с г-н Здравко Димитров, на която да бъдат обсъдени сумите, необходими за довършването на стадион „Локомотив“, както и възстановяването на 2 милиона лева от отпуснатите средства, които бяха върнати на общината за ползване на за други цели в края на 2022 г. Предвид събитията през последните месеци, динамичните събития и текущото състояние на бюджета за строителство, смятаме, че е необходимо средствата за изграждането на обекта да бъдат актуализирани.

Наблягаме на обстоятелството, че ние, в качеството си на граждани на Пловдив и данъкоплатци, повдигаме въпрос за дофинансиране и равнопоставеност единствено защото ситуацията е динамична, а не поради очевадни злоупотреби и целенасочено отклоняване на средства, като се случва с бездънната яма на бул. „Източен“.

Не можем да скрием, че и проведената преди дни „спонтанна“ театрална постановка под надслов „Кой ще ни даде пари“, поредна серия, допълнително катализира нашата реакция. За кой ли път сме свидетели как за обект, който беше частично изграден, когато беше взето решение да бъдат отпуснати средства за изграждането на стадионите в Пловдив, се искат поредните милиони, които очевидно не се използват по предназначение.

За кой ли път сме свидетели как кметът удобно отсъства от града по времето на такива „спонтанни“ брожения, след които също така „спонтанно“ се появява спасител – ловец на електорат, който, непонятно в качество си на какъв, се разпорежда да бъдат отпуснати общински, наши средства, за да може грабежът на бул. „Източен“ да продължи, а него и отклоняването на средства.

Затова настояваме за лична среща с кмета на Пловдив. Ако г-н Здравко Димитров откаже или изпрати свой представител на тази среща, за нас това ще бъде просто потвърждение, че постановката в един пловдивски хотел е предварително режисирана, както и вероятната последвала реакция за осигуряване на средства. Така, както вече се случи безброй пъти

One Comment
  • Djudas януари 25, 2023 Отговор

    НЯМА ПО ЖАЛКА КОМПЛЕКСИРАНА ИЗМЕТ ОТ КЮСТЕНДИЛСКИЯ КАТУН!
    ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ ЖАЛКО СЪЩЕСТВУВАНЕ ЩЕ ГНИЕТЕ В СЯНКАТА НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ !!
    ЖИВУРКАТА СИ НА ГЪРБА НА ОТБОРА НА ПЛОВДИВ ОТ КАКТО ВИ ИМА НА КАРТАТА .

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.