Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Онлайн залози / август 12, 2022

Система за залагания на мачове с минимален риск


 Ако мислите, че има начин да изкарате лесни пари -тази статия не е за вас.

Тази система няма да я прочетете никъде. Тя е съвкупност от много други като Системата на Лабучер, Системата на Фибоначи, Системата Мартингейл и други. Изисква много от играещите, но доставя удоволствие и е възможно да спечелите големи суми със сравнително малка инвестиция.

Най – важното в тази система за залагания са правилата и точния разчет на средствата, с които разполагате. Тази ситема е разработена от екипа на https://plovdivsport.info/, но риска, който ще поемете ако се захванете си остава единствено за вас.

Ето правилата.

Подбор на срещите. Изберете букмейкър.

1. Коефициентът на среща трябва да е над 3 (Предимно срещи със знак х)
2. Търсете реалистична прогноза. Най – честата грешка на играчите е, че търсят знак, който не се е случвал от доста време.
3. Избягвайте дербитата.
4. Следете моментното състояние на отборите и конфликтите.
5. Ограничете отборите до 20 в две първенства. Следете ги непрекъснато.

Системата. 

Системата е 2 от 3 като се съблюдава правилото за подбор на срещите и коефициента отгоре. Печалба има при две познати срещи. (При късмет и три познати срещи парите са много добри във всеки вариант)
В най – добрия случай системата стартира в началото на първенството, като идеята е да подготвите стратегията си така, че % вероятност да е най – голям. Повечето букмейкъри дават прогнозни % за даден изход от мача. При евентуална загуба залогът се удвоява при следващото залагане.  Ето как:

1 залог – 0.5 = 1.5 лв.
2 залог -1 = 3 лв.
3 залог -2 = 6 лв.
4 залог – 4 = 12 лв.
5 залог – 8 = 24 лв.
6 Залог – 16 = 48 лв.


При поредица от 6 неправилно направени прогнози загубата е 94,5 лв. Залогът за 7 -мата прогноза е 96 лв. при познати 2 мача получавате 3х3=9 по залога 36 (на колонка) = 324 лв.  При заложени (общо) – 190,5 лв.

Сами разбирате, че правилно подбрания бюджет е от изключителна важност. Ако например заредите първоначално сметка в някой букмейкър, получавате до 300 лв. безплатен начален бонус. Т.е.

Оптималния вариант е зареждате 300 лв. в нов акаунт. и получавате още 300 общо 600 лева.
Стартирате с 300 лв. Като това е бюджетът ви за игра. Следователно най – добре е да стартирате от минималния залог 0.50 лв. системата, за да можете да издържите максимално дълга поредица от загуби.  Тъй като системата е 2 от 3 трябва да успеете да познаете поне два мача от трите избрани, затова е важно да ги подберте максимално правилно. Системата е доста рискова, ако нямате достатъчно средства за стартиране и при неправилен разчет на бюджета. Също не бива да се започва, без предварителна подготовка и проучване на отборите и първенствата. Силно препоръчвам когато успеете да познаете две срещи, да започнете отначало системата – от 0.5 като спазвате отново всички правила.

Предимствата на системата са много.

1. Позволява прогнозиране на 3 мача, от които да познаете само 2
2. Дава право на залагане със стойност.
3. Изисква експертност на прогнозата (носи удоволствие на играещият)
4. Дава известна сигурност.

На практика. 

Системата се играе със знакове х, като това позволява фиксиране на вниманието върху определен профил отбори и първенства. Поглеждате брой изиграни мачове (напр. 30) и брой равни, които е направил отбора (например 11). Това означава, че отборът завършва всеки трети мач Х. И е удачен за игра. Обикновено това са отборите след първата петица и над зоната на изпадащите – „средняшките отобри“.  Най – удачни първенства са Италия и Франция, Германия Втора Бундеслига.

Ако решите да опитате си направете регистрация в BETANO и нямате профил от тук ще получите и бонус 300 лв.:

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.