На кое място ще завърши Локо Пловдив? – Пловдив Спорт

Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Водещи футболни новини / юли 6, 2022

На кое място ще завърши Локо Пловдив?

Анализa ни за днес е за вторият отбор от Пловдив- Lokomotiv Plovdiv

Изходящи трансфери: Парвиз Умарбаев( халф); Лукас Салинас (халф); Кристиан Гомис(защитник); Емил Янчев (халф); Лукас Рейдър( вратар)

Входящи трансфери: Пиер Зебли(халф- 24г): Георги Каракашев( халф- 23г); Бубакар Дион (крило- 25г); Луан( централен защитник- 26г); Динко Хоркаш(вратар- 23г)

  • Очакват се бразилски нападател и десен бек + братята Цоневи, но още не са обявени официално

Оценка за трансферите: Локомотив бе напуснат от няколко човека, които бяха гръбнакът на отбора като Салинас, Умарбаев и Гомис, въпреки че на пръв поглед се взеха футболисти на техните позиции не очаквам толкова бързо да се изгради нов гръбнак около тях, а и не знаем какви са техните качества. Пиер Зебли остави добри впечатления в Царско селои може да се окаже добър трансфер, отзивите за Бубакар Дион също са добри, но останалите официално привлечени футболисти според мен са с по-малки качества от напусналите. На Локо определено им трябва нападател, защото Боруков не може да открие себе си при смърфовете. Спряганият бразилец за трансфер при тях изглежда обещаващ и може да реши проблемите им в атака.

Контроли: Локо победи минимално Черно море с 1:0, завърши наравно със Септември, бе разгромен от ЦСКА 1948 и на свой ред разгроми Созопол. В мачовете се видяха проблеми в защита и недостатъчно стиковка между футболистите. Налице бяха доста груби индивидуални грешки, които в официални мачове могат да са решителни. Във фаза атака, тимът отбеляза повече от едно попадение единствено срещу Созопол, които не са сериозен съперник, така че определено трябва подобряване и там. Лошото е, че виртуозността и майсторството на Салинас и Умарбаев трудно биха могли да бъдат компенсирани от някой от новопривлечените футболисти и прогнозирам проблеми за Локомотив при отбелязването на голове.

Прогноза: С махнат гръбнак на отбора през миналия сезон и селекция, която до момента не е привлякла футболисти, които да са явно по-добри от напусналите, с липса все още на голмайстор, аз предричам доста труден сезон за Локомотив. Съставът няма достатъчен баланс и дълбочина нито в една линия на терена. В защита ще се разчита на младите Паскалев и Тодор Павлов, на неубедителния Бидунга, Петрович и новото попълнение, което е енигма. Работи се по привличането на десен бек, който да позволи на Томаш да използва Карагерен в по-предна позиция, но при наказание и контузия на някой от двамата няма резерно крило или бек, които да ги заместят. На левия бек положението изглежда най-добре с наличието на Томашевич и Ал. Василев. В средата на терена- 0 дълбочина, при първото наказание и контузия ще има тежки преструктурирания. Ако вземат братята Цоневи могат да са им от полза, но и те са футболисти с доста контузии.
Крайна прогноза- Според нас Локо София ще финишират 8МИ, а Локо Пловдив ще са 11 ТИ, а дали анализа ни ще се окаже верен, предстои да разберем.

Източник: Podcast

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.