Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Футбол / август 11, 2021

Съдия се изгаври със Спартак Пловдив .

Спартак Пловдив загуби в първият областен кръг за купата на България срещу Сокол Марково като домакин със 0:1. Главно действащо лице обаче бе съдията които според всички на стадиона и ръкоядтвото, се е изгаврил със Спартак Пловдив, които играха с човек по малко, два отменени гола, като първият е напълно редовен. Ето какво публикуваха гладиатори в официалната си страница във Фейсбук. Plovdivsport.info публикува без редакторска намеса .

Съдия поряза Спартак за Купата! Чернодрешкото и неговия екип явно си свършиха добре работата, като още в 8-ата минута показа червен картон и остави Спартак с 10 човека. Същият отмени и два чисти гола за нашите по един във всяко полувреме. Колкото и да се опитваха да променят резултата играчите на Спартак, срещу 14 души нямаше как това да стане!

Едно е сигурно, този съдия е за прокурор, същата трябва да е съдбата и за някои по-висшестоящи в съдийската комисия! Не ви е срам! Затова българският футбол ще е на този хал, всякакви думи са малко за вас! Жалко за над 600-те човека, дошли в тази жега, за да гледат как някой се подиграва с любимия отбор!

Снимка, Официална страница на Спартак Пловдив .

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.