След 33г отново имаме финалист на олимпийски игри .Велик си Момче. – Пловдив Спорт

Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Плуване / юли 30, 2021

След 33г отново имаме финалист на олимпийски игри .Велик си Момче.

Българският плувец Йосиф Миладинов направи много добро представяне на 100 метра бътерфлай, след като спечели серията си на олимпийския турнир в Токио.

Родният състезател финишира с 51.28 секунди, благодарение на което се класира за полуфиналите на надпреварата. Той продължи напред с 6-о време.

Другият ни представител в тази дисциплина Антъни Иванов записа 52.25 секунди. Това постижение обаче не бе достатъчно, за да продължи, въпреки че завърши трети в своята серия. Антъни Иванов направи силни втори 50 метра, но остана далеч от най-доброто си представяне.

Полуфиналите са утре, 30 юли, от 4.30 часа наше време. Финалът е предвиден за събота, 31 юли.

Самият Йосиф Миладинов сподели пред БНТ след плуването, че има още резерви, които се надява да успее да развие и покаже в предстоящия си старт.

18-годишният талант, който е сребърен медалист от Европейското първенство за мъже в Будапеща, успя да изпревари дори своя идол Чад льо Кло. Двамата плуваха рамо до рамо в серията.

One Comment
  • Никола юли 30, 2021 Отговор

    Да имаме финалист, ние родителите на плувците, защото в България никой от правителството не го е еня за този спорт, който е много труден и скъп за нас, ние родителите нямаме помощ от никой, всичко си плащаме сами! Да не говорим за клуба на Йосиф Миладинов, 25 метров басейн от 60 години и обещание на тези които управляват за нов басейн в най старото спорно училище в България Васил Левски, срам и позор е! Тотев и сие си строят с парите за на децата басейна ,техни часни сгради, никой не ни чува, върви подписка и пак нищо няма да стане, защото шефовете и кмета имат други инвестиции да правят, които ще облагодетелстват тях лично! Локомотив Пловдив, сега пишат големи заглавия как момчето от „Младост “ е на финал а ние родителите не можахме да намерим спонсор за едни анцуци! Изобщо в България ако спорта не е футбол се пуска в тоалетната! Срам и позор за Българина и огромното му его, приказки колкото искаш но да се трогне който и са било за този спорт и децата няма! Тотев си строи хотели и часни квартали, Здравко вили! За стадиони милиони се дават, като тези които тренират футбол им трябва тревно игрище, но за плуването трябва басейн! Срам и позор за цялато уж спортно обществото ! Не ви пука за децата, гордейте се с това! Лицемери!

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.