Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Плуване / юли 29, 2021

Уникално плуване на Пловдивчанина които стигна до полуфинал на Олимпиадата.

Пловдивчанинът Йосиф Миладинов направи страхотно плуване и се класира за полуфиналите на 100 метра бътерфлай на олимпийските игри в Токио. Другият ни представител в дисциплината Антъни Иванов отпадна в сериите.

Миладинов спечели първото място в шеста серия с  време 51:28 секунди. Това позволи на европейския вицешампион и плувец №1 на България за 2020 година да влезе в полуфиналите с шесто време.

Най-добро време в сериите даде американецът Кейлъб Дресел, който постави нов олимпийски рекорд с 50,39 секунди. Антъни Иванов пък завърши трети в четвърта серия с 52:25 секунди, което му отреди 29-ото място в крайното класиране.

Полуфиналът с участието на Йосиф Миладинов е утре (30 юли) сутринта.

Всички ти стискаме палци и ти желаем успех .

One Comment
  • Никола юли 30, 2021 Отговор

    Да имаме финалист, ние родителите на плувците, защото в България никой от правителството не го е еня за този спорт, който е много труден и скъп за нас, ние родителите нямаме помощ от никой, всичко си плащаме сами! Да не говорим за клуба на Йосиф Миладинов, 25 метров басейн от 60 години и обещание на тези които управляват за нов басейн в най старото спорно училище в България Васил Левски, срам и позор е! Тотев и сие си строят с парите за на децата басейна ,техни часни сгради, никой не ни чува, върви подписка и пак нищо няма да стане, защото шефовете и кмета имат други инвестиции да правят, които ще облагодетелстват тях лично! Локомотив Пловдив, сега пишат големи заглавия как момчето от „Младост “ е на финал а ние родителите не можахме да намерим спонсор за едни анцузи! Изобщо в България ако спорта не е футбол се пуска в тоалетната! Срам и позор за Българина и огромното му его, приказки колкото искаш но да се трогне който и са било за този спорт и децата няма! Тотев си строи хотели и часни квартали, Здравко вили! За стадиони милиони се дават, като тези които тренират футбол им трябва тревно игрище, но за плуването трябва басейн! Срам и позор за цялато уж спортно обществото ! Не ви пука за децата, гордейте се с това! Лицемери!

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.