Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Футбол / юли 21, 2021

Валентич не иска Атанас Илиев ? Поредната лъжа на някои медии .

Поредната фалшива новина плъзна в интернет пространството като този път колегите от Котаспорт написаха поредната фалшива новина . Ние от plovdivsport.info публикуваме новината на Котаспорт без редакторска намеса.

Старши треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич е настоял пред ръководството на клуба за продажбата на нападателя Атанас Илиев. Към Илиев има интерес от няколко отбора от Румъния, Русия и Азия.

Валентич е настоял за продажбата на Илиев, като се смята, че причината за това е, защото през новия сезон възнамерява да разчита на новото френско попълнение Антоан Бароан.

Именно заради това се очаква Ботев Пловдив да продаде българския национал в следващите дни.

Договорът на Атанас Илиев с „канарчетата“ изтича през лятото на 2022 година.

Ние бихме искали да зададем един единствен въпрос към колегите от Котаспорт а той е? По какъв начин се сдобивате с новините не само към Ботев Пловдив, но и към останалите Пловдивски отбори? За подобни новини явно имате напълно достоверна информация от кухните на отборите. Plovdivsport.info твърдо осъжда подобни не вярни новини без официално становище от съответните клубове.

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.