Сдружение ПФК Ботев Пловдив Към Сдружение Сини Сърца . Благодарим ви. – Пловдив Спорт

Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Футбол / юни 19, 2021

Сдружение ПФК Ботев Пловдив Към Сдружение Сини Сърца . Благодарим ви.

Сдружение ПФК Ботев Пловдив официално Благодари на своите колеги от Левски София ,които поздравиха Пловдивчани за разкритите документи които показват до сега доста интересни неща които обществеността не знаеше . Само в plovdivsport.info ви предоставяме възможността да прочетете какво написаха Сдружение Сини Сърца към Ботев Пловдив и отговора на Пловдивчани .

💙 Сдружение „Сини Сърца“ поздравява Сдружение ПФК Ботев за изложените днес новооткрити документи и артефакти от първите стъпки на футболен клуб „Ботев“ Пловдив.

✨ Независимо от традиционното ни съперничество, всяка изследователска дейност, свързана с родния спорт, заслужава уважение. Приемете нашите адмирации, че съхранявате миналото на своя клуб и го популяризирате.

🇧🇬 Изложените от Вас реликви хвърлят нова светлина върху учредяването на „Ботев“, но носят и безценни сведения от историята на българския футбол. Пожелаваме Ви нови открития, свързани с любимия Ви клуб.

С уважение,
сдружение „Сини Сърца“

На вниманието на Сдружение Сини Сърца / Blue Hearts Association

Уважаеми пазители на историята на Левски София, приемете нашата най-искрена благодарност за уважението, с което се отнесохте към нас и историята на нашия футболен клуб, Пловдивския Ботев!

Вие показахте на дело как се уважава противник, въпреки десетилетията на съперничество между нашите клубове и градове.
Ние, от своя страна, оценяваме с подобаващ респект Вашето джентълменско отношение.

Вековните „Ботев“ от Пловдив и „Левски“ от София могат и трябва да служат на бъдещите поколения като пример за родолюбие и благородство, съхраняващи нравствените ценности на своите първооснователи.

С уважение:
Сдружение ПФК Ботев Пловдив

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.