Ботев представи първо ново попълнение. Радост в Спартак Пловдив. – Пловдив Спорт

Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Футбол / юни 11, 2021

Ботев представи първо ново попълнение. Радост в Спартак Пловдив.

По рано днес на официална пресконференция ,Ботев представи първото си ново попълнение . Това е бившият вече играч на Монтана Николай Минков .

Николай Минков е роден на 13 август 1997 година в Силистра. Юноша е на Черно море, като е играл още за отборите на Добруджа, Литекс и ЦСКА 1948.

През последните два сезона крилото бе част от състава на Монтана. Николай Минков има мачове и за юношеските формации на България до 17 години и до 19 години, както и дебют за младежкия национален отбор на България. Минков подписа с канарчетата за 3 години.

„Радвам се, че съм в отбора на Ботев. Когата ми се обадиха, приех без да се замисля и се радвам. Ботев (Пловдив) е голям отбор. Ще дам всичко от себе си. Публиката заслужава отбора да играе добре и ние футболистите да ги радваме. Оферта от Локомотив (Пловдив) към мен не е имало. Идвам с амбиция за челните места и да спечелим трофей“, заяви Николай Минков.

Е същото време се разбра ,че канарчетата ще направят кратък лагер в Турция ,като ще изиграят и няколко контролни мачове там . Очаква се Антон Зингаревич да вземе акциите на Ботев Пловдив следващата седмица и официално да стане собственик на Ботев Пловдив.

Повод за радост има днес и в другия Пловдивски Клуб Спартак. Днес Гладиаторите обявиха две големи промени в клуба . Припомняме на нашите читатели ,че Гладиаторите изпаднаха в Областна група След изключително слаб пролетен сезон.

Данаил Бачков е новият старши- треньор на Спартак.  Той подписа своя договор днес и започва работа с „гладиаторите“.

Данаил Бачков сам ще избере екипа, с който ще работи.

От понеделник той започва работа по програмата за подготовка, селекция и контролни срещи. 

Другата добра новина за Спартак е ,че Спартак назначи нов спортен директор .

С решение на президента Динко Миленчев Денис Хасан е новият спортен директор на Спартак. Той поема изцяло спортно- техническата част на клуба.

Надявам се феновете да ни подкрепят и заедно бързо да се върнем в Трета лига“, коментира пред официалният сайт на клуба Денис Хасан.

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.