Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Футбол / юни 9, 2021

Ботев представи новите си екипи за сезон 2021/2022г.

Вчера с уникално видео на младата надежда на канарчетата Бисер Бонев, и любимеца на жълто черната фланелка Тодор Неделев, Ботев представи новите си екипи с които ще играе през новият сезон в Ефбет Лига .

⚽️ Официални екипи сезон 2021/2022!

Официалният домакински и резервен екип за сезон 2021/2022 облякоха за пръв път футболистите Тодор Неделев и Бисер Бонев.

Домакинските фланелки за предстоящия сезон са с основен черен цвят и жълти елементи, докато резервният екип е с основен жълт цвят.

💳 Фланелките вече са налични в официалния фен магазин, както и онлайн на:
➡️ https://store.botevplovdiv.bg/team-kits

Персонализиран екземпляр с име и номер по избор може да поръчате оттук:
➡️ https://store.botevplovdiv.bg/custom-products

Междувременно днес Турските медии отново гръмнаха ,че Тодор Неделев отново е желан от Трабзонспор. На този етап всичко за сега е само слух и няма нищо официално. Тошко започна тренировки с Ботев,представи и новите екипи на Канарчетата, и по всичко личи, че ще облече новият екип на Ботев и през новият сезон. Остава сам някои детайли които да се уточнят и всичко да бъде официално представено пред медиите със новият договор на Неделев . Подготовката на Канарчетата, ще премине изцяло в България, като тренировките и подготовката ще бъде на Базата на Ботев. Имало е вариант в които Ботев да се подготвя във Австрия, но ръководството са се отказали от тази идея.

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.