Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Футбол / юни 9, 2021

Ботев представи новите си екипи за сезон 2021/2022г.

Вчера с уникално видео на младата надежда на канарчетата Бисер Бонев, и любимеца на жълто черната фланелка Тодор Неделев, Ботев представи новите си екипи с които ще играе през новият сезон в Ефбет Лига .

⚽️ Официални екипи сезон 2021/2022!

Официалният домакински и резервен екип за сезон 2021/2022 облякоха за пръв път футболистите Тодор Неделев и Бисер Бонев.

Домакинските фланелки за предстоящия сезон са с основен черен цвят и жълти елементи, докато резервният екип е с основен жълт цвят.

💳 Фланелките вече са налични в официалния фен магазин, както и онлайн на:
➡️ https://store.botevplovdiv.bg/team-kits

Персонализиран екземпляр с име и номер по избор може да поръчате оттук:
➡️ https://store.botevplovdiv.bg/custom-products

Междувременно днес Турските медии отново гръмнаха ,че Тодор Неделев отново е желан от Трабзонспор. На този етап всичко за сега е само слух и няма нищо официално. Тошко започна тренировки с Ботев,представи и новите екипи на Канарчетата, и по всичко личи, че ще облече новият екип на Ботев и през новият сезон. Остава сам някои детайли които да се уточнят и всичко да бъде официално представено пред медиите със новият договор на Неделев . Подготовката на Канарчетата, ще премине изцяло в България, като тренировките и подготовката ще бъде на Базата на Ботев. Имало е вариант в които Ботев да се подготвя във Австрия, но ръководството са се отказали от тази идея.

Добавете вашия коментар