Феноменален Ботев разби Царете с 5:0. – Пловдив Спорт

Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Футбол / май 23, 2021

Феноменален Ботев разби Царете с 5:0.

Феноменален. Това можем да кажем днес за Ботев Пловдив. Канарчетата записаха най изразителната си победа изобщо през целият си сезон като разбиха Царете с 5:0 .Канарчетата изиграха и нтактичвски един от най добрите си мачове от началото на първенството ,като всички фенове на стадиона и пред малкият екран със сигурност са пре доволни и резултата и от играта на канарите ,като със сигурност искат да виждат този Ботев през последните 2 мача на Канарите.

12′Огромен шанс пред Атанас Илиев. Изстрелът му от 7-8 метра фронтално бе спасен от вратаря на гостите с крак.
33′ГОООЛ!Атанас Илиев се възползва от неразбирателството между Михаил Иванов и Ивайло Марков и порази вратата на „царете“. 
48′Опасен изстрел на Шоколаров, но не успя да завърти топката с вътрешен фалц и тя премина покрай гредата.
57′ГОООЛ!Прекрасен изстрел на Маркиньос попадна в гредата, но след това се удари в тялото на плонжиралия втарат на домакините и се върна във вратата.
90′ГООООЛ! 5:0!Салиф Сисе оформя крайния резултат, защото съдията Драганов даде последен съдийски сигнал секунди след попадението, реферът не сметна, че има защо още да се играе!
88′ГООООООЛ!Шедьовът на Току! Феноменално изпълнение с външен фалц, което попада директно в класациите за „Гол на сезона“!

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.