Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Футбол / май 12, 2021

Вали се срещна със Феновете на Ботев. Зингаревич идва за Ботев в Понеделник.

Старши треньорът на Ботев се е срещнал вчера с представители на фенските организации на Ботев, твърди PlovdivDerby. Привържениците са изразили недоволство от продукцията, която футболистите на Валентич представят на терена в последните мачове.

Босненецът е бил категоричен, че в трима от чужденците – Па Конате, Емануел Току и Маркиньос – има сериозен потенциал и ги очаква сериозно бъдеще. Специалистът е заявил, че някои от футболистите, които е имал желание да привлече през зимата, са отказали в последния момент. Вали е признал, че през лятото ще има нова мащабна селекция, като е изброил и имената на 8 футболисти, с които Ботев ще се раздели.

Валентич е признал, че е хвърлил око на бившите футболисти Кристиан Димитров и Даниел Кайзер, които влизат в плановете му за лятната селекция.

Наставникът е бил критикуван, че не налага много юноши в стартовия състав. Според него има много юноши, в които има огромен потенциал и желание от тяхна страна за развитие, но някои от младите не се стараели да се развият извън терена, като например да ходят на фитнес. Обяснил е, че се опитва да дава шанс на юношите в подходящи моменти от срещите, опазвайки психиката им от тежки загуби в тяхно присъствие.

Валентич е заявил на привържениците, че на Неделев е предложен нов 3-годишен договор. Според него никой от чужденците, дошли през лятото, не е с някаква бомбастична заплата, която да тежи на бюджета.

На срещата Валентич е съобщил, че Антон Зингаревич ще пристигне отново в Пловдив събота, като в началото на следващата седмица двамата ще дадат обща пресконференция пред медиите.

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.