Гонзо изригна . Локо може и да не излезе срещу Лудогорец. Първенството може и да не завърши . – Пловдив Спорт

Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Фитнес / май 7, 2021

Гонзо изригна . Локо може и да не излезе срещу Лудогорец. Първенството може и да не завърши .

Георги Иванов-Гонзо ,даде доста интересно интервю пред „Дарик Радио “ plovdivsport.info публикува без редакторска намеса .

https://015bd725cf0bc4754f395961c28659f6.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

„Разбира се, че се чувстваме ощетени. Самият футболен съюз не дава равнопоставеност на отборите. Не може преди четири дни заради заболели от COVID-19 да отложиш един мач, а след четири дни да накараш този отбор да играе мач. За четири дни няма кой да се излекува от COVID-19. Локомотив е крайно разочарован от това нещо, което се случва. Искаме футболният съюз да бъде равнопоставен орган за всички отбори. Ние виждаме, че се взимат такива неадекватни решения във футболния съюз, не знам дали в лудницата има толкова неадекватни хора“, коментира Иванов. 

„Виждам, че тези хора искат да си направят те класирането. Да прекратяват първенството, да кажат кой на кое място е, ние няма смисъл да правим пътувания и да имаме разходи. Няма смисъл да правим това нещо. Май е дълъг месец и мачовете за плейофите да се изместят с един ден. Обяснението е, че трябва да приключим шампионата за Европейското първенство. Аз искам да ги питам тях колко футболисти от българското първенство имаме, които ще играят на Европейското първенство, та ние да се съобразяваме“, добави спортният директор на Локомотив (Пловдив). 

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.