Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Футбол / април 25, 2021

Заместник кмета на Гр Пловдив получи притеснително писмо от феновете на Ботев Пловдив.

Plovdivsport.info Публикува без редакторска намеса .

Ето какво пишат феновете на Ботев до зам.-кмета на Пловдив:

УВАЖАЕМИ Г-Н РАЙЧЕВ,

След проведената с вас среща на 08.04.2021 г., ние от Граждански съвет, както и жълто-черната общественост, останахме силно обезпокоени от получените отговори, на някои от поставените Ви въпроси относно дострояването на стадион „Христо Ботев“.

Предвид големия обществен интерес и необходимостта от прозрачност на обществената поръчка: „Изпълнение на строеж, част от Общинската спортна инфраструктура – Стадион „Христо Ботев“ – град Пловдив“, ние от Граждански съвет като представител на целокупната жълто-черната общност, настояваме в най-кратък срок дa получим вашите писмени отговори на следните въпроси:

Съгласно представения Ви финансово – строителен план, кои части от обекта, в какъв обем и в каква степен на завършеност ще бъдат изпълнени с наличните 25 млн. лв.?

С това гарантира ли се ползването на стадиона за мачове от българското първенство и за купата на България?

Кога ще са готови становищата, относно съответствието на наличните седалки, към действащите норми – противопожарни, санитарно-хигиенни, строително-технически и международни (изискванията на UEFA за 4-та категория)?

Кога ще бъде извършен ремонт на терена на стадион „Христо Ботев“, какви СМР ще включва ремонта, по какъв способ ще бъде възстановено тревното покритие с цел нормалното ползване на терена и стадиона?

Очакваме Вашите писмени отговори, в 7 дневен срок на адрес:гр. Пловдив, ул. „Ильо Войвода“ № 4 или на имейл – us@botevplovdiv.org

С уважение: Граждански съвет за обществена подкрепа за дострояването на стадион „Христо Ботев“

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.