Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Футбол / април 25, 2021

Капитана на Спартак Пловдив, Кирил Георгиев и футболистите с емоционално обръщение към феновете.

Капитана и Футболистите на Спартак излезнаха с официално обръщение към всички фенове на Спартак след поредният резил на отбора. Plovdivsport.info публикува без редакторска намеса.

Скъпи фенове на Спартак Пловдив,

 Искам от мен и от името на отбора да се извиним за слабите резултати през втория полусезон и за 16- тото място, което въобще не отива на името на нашия отбор. 

Лично за себе си мога да кажа, че всеки мач давам на 100 % от възможностите си, както и моите съотборници и не по малко от вас ме боли, че се намираме в това състояние. Искам да ви уверя, че ръководството няма вина за слабите резултати, понеже каквото зависи от тях- те го правят, те не играят на терена, а ние футболистите. Всеки лев е изплатен на играчите. 

Политиката на нашият президент е да налага млади футболисти от школата, което почти никой друг отбор не прави като нас. Целта е след няколко години отбора да е изграден изцяло от собствени кадри. 

Да, няма да е лесно, но това е правилния път. 

Искам да ви уверя, че нищо не е изгубено, има още 6 мача до края на сезона, всеки един от тях ще е финал за нас. Ще се борим и ще дадем всичко от себе си, за да спасим отбора, но трябва да се борим ЗАЕДНО фенове, футболисти, ръководство, близки, познати приятели, само когато всички сме ЗАЕДНО ще се получат нещата.

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.