Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Футбол / април 24, 2021

Феновете на Спартак Пловдив избухнаха.

plovdivsport.info публикува без редакторска намеса.

Това, което се случва в момента е може би най- срамният период в историята на любимия ни отбор. Абсолютна посредственост, две загуби с по 6-0, две победи в Пловдив, няма отбор, който да не е дошъл и да не ни е победил. Няма желание, няма хъс, няма сърце. Не обвиняваме играчите, те толкова си могат, нивото им е може би за средата на А окръжна група.

Посредственост и на горните етажи – почваме с едни играчи, други се гонят, идват трети, после пак наново и така и така. Можем да бъдем и по-остри, но само ще кажем, че Спартак и неговите привърженици страдат, и то много.

СПАРТАК е име, което задължава. Чухме и обвинения и към нас, че създаваме напрежение, а ние само искаме отборът да върви и поне малко да видим онзи дух от миналото. Ако пък толкова искате спокойствие, Спартак не е отборът за вас, Спартак не е Брестник, без да обиждаме хората, живеещи там.

Само се говори за школата – това е хубаво, но лицето на един отбор е представителния тим, това е нещото, с което ни свързват хората, а ние в момента такъв нямаме.

Само Спартак! Ние името и емблемата ще си я обичаме винаги!

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.