Изображенията са със запазени авторски права, свържете се с нас, ако желаете да получите права за използването им. +359 (0) 896 71 19 12

Close
Футбол / април 20, 2021

Най- Доброто предложение в историята на Ботев е получил Тошко Неделев

Най -Доброто предложение в историята на Ботев е получил Тодор Неделев твърди Испанския Шеф на Ботев Пловдив. Ето какво е споделил Даниел Сереидо в интервю пред колегите ни от спортал.

Днес имате много важен мач срещу Черно море. Трите точки са много важни за Ботев. Какво очаквате от този мач?

– Това е много важен мач за нас след мача срещу Славия миналата седмица. Ще бъде трудно гостуване, тъй като Черно море играе играе много добър сезон и са много силен отбор, срещу който се играе трудно. Все още имаме някои контузени играчи, както и поставени под карантина. Състоянието на терена също няма да ни помогне. Отборът ще направи всичко възможно да се прибере с тези три точки.

Какво се случва с Тодор Неделев? Подготвяте ли нова оферта към него, за да го задържите?

– Тодор се възстановява бързо от контузията и ако всичко върви както трябва, скоро ще го видим отново на терена. Продължаваме разговорите удължаването на договора му и макар да не мога да дам повече подробности за това, мога да ви кажа, че предложението, което направихме, е най-доброто предложение, което ПФК Ботев е отправял към играч в цялата история на клуба. Знам, че той иска да остане у дома, а нашето желание е също той да остане. Клубът полага големи усилия да задържи Неделев.

Добавете вашия коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.